Eightball gokkast

klassiekerDe eightball gokkast heeft de stijl van klassieke fruitkast, maar is eigenlijk een compleet nieuw spel. Dit maakt het ook weleens leuk voor de afwisseling. De symbolen zijn alleen geen klassieke fruitsymbolen zoals je normaal weleens ziet als je een gokje waagt. Het zijn namelijk een soort bingo ballen met getallen erop. Met drie dezelfde ballen op één lijn win je een geldbedrag. De nieuwe symbolen in de opzet van een fruitkast zorgen voor een leuke variatie om te spelen. Je kan al meespelen vanaf één credit per spin, maar als je het budget tot je beschikking hebt kan je ook meteen hoger gaan inzetten.

Onderspel net als bij een klassieke gokkast

klassiek fruitautomaatOndanks dat de symbolen wat anders zijn dan je gewend bent is er nog steeds een onderspel. Hier zie je geen magische eightball voorbij komen. In het onderspel zie je gewoon de traditionele fruitstukken. Met één spin krijg je ze aan het draaien. De winnende combinatie moet in het midden komen te staan. Elke spin kost 1 credit. Helaas valt er in het onderspel niet veel te winnen zoals je wel vaker ziet. Het echte spel begint pas in het bovenspel. Stuur dus vooral je winst in het benedenspel naar de winmeter. De winmeter is namelijk de moeite waard om een gokje op te wagen.

Rad van fortuin bonusspel

Ineens bij een spin kan het rad van fortuin gaan draaien. Dit gebeurt tijdens het spelen. Het rad begint ineens te stoppen bij één van de symbolen die erop staan. Deze begint te knipperen. Als je nu op spin klikt verschijnt er een winlijl vol met één symbool. Dit is het symbool van de wheel of fortune. Je hebt nu een winnende combinatie gemaakt met dit symbool. Uiteraard is dit mooi meegenomen! Het is een soort bonusspin met een gegarandeerde winnende combinatie. Dit soort bonussen zijn altijd fijn om te draaien.

Acht rollen in het bovenspel

In het bovenspel zitten 8 rollen die je kan laten lopen. Deze kan je alleen rollen als er voldoende credits in de winmeter zitten. Drie wielen in het bovenspel laten lopen kost 4 credits, voor vijf wielen heb je zelfs 8 credits nodig. Wil je alle 8 wielen laten draaien? Dit kost 40 credits. Een hoop geld, maar uiteraard is dit de moeite waard. Er zijn veel meer winkansen en de rollen kunnen echt een leuke winst opleveren. De prijzen keren veel hoger uit en er is een vraagteken wild symbool aanwezig. Deze kan andere symbolen in het spel vervangen en een leuke winst opleveren.

jackpotWaag zelf gratis een gokje

Nieuwsgierig of je een leuk bedrag kan winnen op de Eightball gokkast? Probeer het zelf door in de gratis modus te spelen. Als je er klaar voor bent kan je meteen met echt geld spelen. Vergeet ook zeker niet de gamble knop te gebruiken. Deze knop kan je gebruiken bij een laag bedrag dat je gewonnen hebt. Je kan met gamble het bedrag omzetten tot een leuke winst. Handig als je net iets te weinig geld gewonnen hebt. Test het gerust zelf eens uit door een gokje te wagen!