Heatwave gokkast

traditionele slotsFruitkasten liefhebbers kunnen hart ophalen bij titels zoals de Heatwave gokkast. De gokkast is zeker weten de moeite waard om een gokje op te wagen. Laat je vooral niet bevangen door de hitte en durf het aan te gaan om een gokje op de slot te wagen. Vanaf € 0,10 per spin kan je al beginnen met spelen. Het spelletje heeft namelijk de mogelijkheid om vanaf 1 credit per ronde een gokje te wagen. Laat het spel maar over je heenkomen en waag een gokje. Het spelletje heeft zeker weten genoeg te bieden om er een fantastische tijd van te maken en wie weet hou je er ook nog een leuk geldbedrag aan over.

Spaar geld op in het onderspel

heatwave gokkastZoals bij zoveel oude gokkasten draait het ook bij deze slot om het bovenspel. Je gaat dus in het onderspel proberen zoveel mogelijk geld te verzamelen. In het onderspel zie je drie rollen met één winlijn. Deze loopt lekker makkelijk in het midden. Het doel van het onderpel is om minimaal drie dezelfde symbolen op één lijn te krijgen. Als dit lukt win je minimaal 1 credit en loopt het maximum op tot tientallen credits per winnende combinatie. Als je geld wint kan je het naar de bank sturen of de winmeter. Vanuit de winmeter kan je het bovenspel gaan spelen als er minimaal 4 credits inzitten.

Bonusspel met wheel of fortune

In de Heatwave gokkast zit een soort wheel of fortune bonusspel verwerkt. Na elke draai begin het wiel op te lichten. Blijft het wiel stilstaan bij het rode vakje? Dan beginnen alle basisspel symbolen op te lichten. Klik nu op spin en één van de opgelichte symbolen verschijnt drie keer op de middelste lijn. Zie het als een soort gegarandeerde winnende spin. Uiteraard kan je deze winst ook naar de winmeter verplaatsen.

De echte winst pak je in het bovenspel

Zoals bij alle oude gokkasten pak je de echte winst pas in het bovenspel. Vanaf 4 credits in de winmeter kan je het bovenspel spelen. Elke spin in het bovenspel kost 5 credits. Je betaalt 4 credits uit de winmeter en 1 uit je eigen saldo. In het bovenspel heb je 9 winlijnen en 3 rollen. Je kan nu ook kiezen voor een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per spin. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de uitbetaling van de symbolen op je scherm. Vanaf Bet 10 krijg je er ook een joker bij dit is het logo van het spel. Deze vervangt alle andere symbolen in het spel. Bij 20 en 40 credits per spin krijg je er extra jokers bij en wordt het nog eenvoudiger om te winnen!

kersSpeel alvast gratis op de Heatwave slot

Nieuwsgierig hoeveel geld je met de bonussen in dit spel kan winnen? Probeer de gokkast gewoon eens gratis uit om een idee te krijgen. Zodra je er klaar voor bent kan je direct doorklikken voor de echt geld modus en beginnen met cashen in het online casino. Wie weet win je ook een leuk bedrag met een gokje op de slot.

€250 + 100 FS