Random Runner gokkast

random runner 15Eén van de populairste oude gokkasten op dit moment is de Random Runner gokkast. Deze oude gokkast heeft een lange geschiedenis in Nederland. In de jaren 90 werd de toen nog gokkast voor het eerst in een café neergezet. Al snel werd het spelletje super populair en in 1996 zelfs verboden. Gelukkig heeft de gokkast inmiddels een compleet nieuw leven gekregen. Online kan je namelijk zonder problemen nog steeds een gokje wagen. Een aantal bekende softwareleveranciers waaronder Simbat hebben de gokkast namelijk omgebouwd tot online slot. Het spel is in een nieuw jasje gestoken, maar heeft nog steeds dezelfde speelervaring als het origineel.

Het basisspel is vanaf 1 credit te spelen

De Random Runner gokkast beschikt over een basisspel en bovenspel. Het basisspel bestaat uit drie rollen waarop fruitsymbolen ontstaan. Het is de bedoeling om op de middelste winlijn drie dezelfde symbolen te krijgen. Lukt dit? Dan betaalt de machine een aantal credits uit. Rechts zie je per symbool de waarde in credtis. Het basisspel is vanaf één credit te spelen in het casino. Een credit bij Simbat staat ongeveer gelijk aan € 0,10. Je hoeft dus niet rijk te zijn om een gokje te wagen.

random runner gokkastCredits verzamelen voor de winmeter

Als je wint kan je kiezen of je de winst naar credits of de winmeter stuurt. De meeste spelers gebruiken het basisspel om te sparen voor de winmeter. Vanaf 4 credits kan je met de winmeter een gokje wagen in het bovenspel. In het bovenspel betaal je vijf credits per spin. Vier credits worden uit de winmeter gepakt en één credit uit je eigen saldo. Het verschil met het boven en onderspel is een hogere uitbetaling en er zijn nu vijf winlijnen verspreid over drie rollen. Dit betekent dat je elke spin vijf kansen hebt om te winnen.

Gamble functie bij een lage winst

Heel soms komt het voor dat je een klein bedrag wint. Dit is soms niet eens genoeg om te blijven spinnen. In dit geval adviseren wij de Gamble knop. Je zet het bedrag dat je wint hierbij in bij een gokspel. Je krijgt een stapel kaarten te zien. Je moet nu gaan gokken of de volgende kaart op de stapel rood of zwart is. Raad je het goed? Dan verdubbeld de gokkast je winst. Verlies je? Dan ben je de mini winst kwijt. Het is een gokje, maar bij een klein bedrag is het zeker de moeite waard.

Ontdek zelf de Random Runner

fruitautomaatNieuwsgierig geworden of je een leuk bedrag kan winnen op deze originele oude gokkast? Dan kan je zelf een gokje wagen via onze website. Je kan zelfs de gratis versie via onze site spelen. Begin maar meteen met het spinnen van de rollen want wie weet win je nog een leuk geldbedrag. Het is zeker de moeite waard om op de spins een gokje te wagen. Je kan er zelfs een aardig bedrag mee winnen. Verschillende spelers wisten een leuk bedrag te pakken terwijl ze pas voor het eerst echt geld hadden ingezet op de Random Runner.