Hell Raiser gokkast

hell raiser gokkastWie zegt dat oude gokkasten saai zijn heeft zeker nog niet kennis gemaakt met de Hell Raiser gokkast. Deze oude gokkast brengt de spanning zeker weten weer terug naar een hoog niveau. De naam is net zo spannend als het spelletje zelf. Bij dit spel ga je het echt opnemen tegen een geduchte tegenstander. De slot kan namelijk grillig overkomen, maar als het erom aankomt kan die een big win uitbetalen. Dit gebeurt allemaal in een fruitautomaten omgeving. De gokkast ziet er exact hetzelfde uit als jaren geleden in een lokaal café. Voor sommige spelers is het spel dan ook een feest van herkenning.

Credits verzamelen in het basisspel

Iets wat we ook regelmatig zien bij oude slots is dat het basisspel voornamelijk bedoelt is om credits te verzamelen. In het basisspel doe je een poging om credits te verzamelen. Als je er voldoende verzameld hebt kan je ze gaan inzetten bij het bovenspel. Het basisspel heeft namelijk maar één winlijn waarop de winnende combinaties kunnen ontstaan. Je betaalt voor een spin ook maar één credit, maar de kans dat de winnende combinatie valt is natuurlijk niet groot. Soms ben je wel heel wat spins bezig om eindelijk een winnende combinatie te maken. Dit komt puur doordat het basisspel slechts één winlijn heeft. Als je geld wint kan je het naar de bank sturen en verder spelen. Of je kan het naar de winmeter sturen. Vanaf 4 credits in de winmeter kan je het bovenspel gaan spelen.

Bovenspel spelen met extra winkansen

bonusspelUiteindelijk draait het bij de Hellraiser gokkast erom dat het bovenspel gespeeld wordt. Hier wordt het grote geld verdeeld. Een spin kost hierbij minimaal 4 credits uit de winmeter en 1 credit uit je eigen bank per spin. Een spin kost dus minimaal 5 credits. Het is ook mogelijk om je inzet te verhogen tot bijvoorbeeld 20 credits. Als je met vijf credits speelt krijg je 5 winlijnen en bij 20 credits per spin wordt je beloond met 10 winlijnen.

Speel het bonusspel

In het bovenspel zit ook een bonusspel dat je kan activeren. Als je 3 bellen in het spel hebt zitten (ongeacht de positie) dan wordt het bonusspel geactiveerd. De rollen rechts beginnen te rollen en stoppen elke keer op credits die uitgekeerd worden. Dit gaat net zolang door tot er twee duivels oplicht. Bij twee duivels die opgelicht zijn stopt het bonusspel. Het bonusspel kan alleen in het bovenspel geactiveerd worden en is zeer lucratief. Er zijn spelers die tot wel 1000 credits wisten te winnen met het bonusspel.

online gamenSpeel zelf de Hell Raiser gokkast online

Nieuwsgierig of de Hellraiser iets voor jouw is? Waag een gokje en je krijgt een idee van het spelletje. Via onze website kan je meteen de gratis versie van het spelletje spelen. Wij hebben hem alvast een gratis versie voor je online staan. Handig als je een gokje gaat wagen en je er nog niet helemaal over uit bent of je echt geld gaat inzetten op deze gokkast. In de gratis versie krijg je alvast een goed beeld en kan je overstappen op echt geld.

€100