Grand slam gokkast

grand slam gokkastNa het succes van Random Runner bracht het bedrijf erachter nog een paar gokkasten uit voor de horeca. Eén van de gokkasten die naar het lokale café kwam was de Grand Slam gokkast. Op sommige locaties kwam de oude gokkast ter vervanging van de Random Runner. Het was dus ook meer dan logisch dat er ook een online versie van het spelletje zou verschijnen. Toch is er wel een verschil met de online versie en dat is de uitbetaling. Ineens kan je flink wat meer geld winnen dankzij een hoger uitbetalingspercentage. Dit maakt gokken op een oude gokkast ineens een stuk interessanter. De gokkast heeft een RTP van 95% terwijl de horeca versie amper de 70% wist te halen.

horeca versieExacte copy van de horeca versie met extra winkansen

Eigenlijk is de Grand Slam gokkast een exacte copy van de horeca versie. Het spel ziet er hetzelfde uit en de bekende fruitsymbolen plus het GS logo is aanwezig. Nog steeds kan je als hoofdprijs 200 credits per spin pakken. Het enige grote verschil is de hitrate. Deze ligt een stuk hoger, dan bij de horeca versie. Dit wil zeggen dat je veel vaker winnende combinaties weet te maken. Dit is uiteraard de moeite waard want met een winnende combinatie kan je echt flink wat geld winnen.

Bepaal zelf de inzet per spin

Een ander verschil met de horeca versie is dat je een stuk hoger kan inzetten. De minimale inzet is € 0,10 per spin. Je legt hier één credit voor neer. De maximale inzet per spin is € 50. Als je zo ver durft te gaan is de hoofdprijs € 10.000 waard. Het minimale bedrag dat je kan winnen is één credit. Dit win je als je slechts drie kersen verzameld hebt. Dit is dus minimaal € 0,10 waard afhankelijk van je inzet.

Wild symbool in het spel

In het spel zit ook een Wild symbool en deze zijn uiteraard de moeite waard. De ster is een Wild symbool en kan andere symbolen in het spel vervangen en een winnende combinatie maken. Je kan hiermee misschien wel de winnende combinatie maken of de bel aanvullen.

Gamble modus

Heb je een keer drie kersen? € 0,10 is leuk, maar het is niet bepaalt de winst die je in gedachten had. Een optie om voor te kiezen is de Gamble modus. Hierbij kan je het geld dat je gewonnen hebt inzetten. Je ziet een stapel kaarten en je mag gaan voorspellen wat de volgende kaart wordt. Is dit rood of zwart? Als je de goede kleur weet te raden dan verdubbelen ze je winst. Heb je het fout? Dan verlies je de winst. De gamble modus is vooral leuk als je een klein bedrag gewonnen hebt.

Win een Mysterty prijs

iconen fruitautomaatAltijd leuk om te winnen is de Mystery prijs. Bij drie logo symbolen wordt er een mystery prijs uitgekeerd. Afhankelijk van het aantal GS symbolen kan dit oplopen tot 100 keer de inzet. Dit is mooi meegenomen dus vergeet zeker niet de GS symbolen te combineren.

Probeer de gokkast zelf uit!

Ben je nieuwsgierig of je een echte Grand Slam kan pakken en winnen? Je kan de gokkast zelf uitproberen op onze website. Wij hebben een gratis versie voor je klaar staan om een gokje op te wagen!